魚翅空中服務員討論區

一個讓大家暢所欲言的地方
It is currently 2020-08-09 11:15

All times are UTC + 8 hours

Post new topic Reply to topic  [ 42 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004-05-29 10:32 
Newbie
Newbie

I WIN wrote:
沉默是金 wrote:
力作﹐

你想死呀﹖咁話姨媽﹖因住同姨媽飛佢俾hard time你你就真係死不如生嘞~~

I WIN,

我個故事同你有少少相似喇﹐唔同嘅係我現任男朋友個前度女朋友同咗佢最好嘅朋友一齊﹐我男朋友hurt到死﹐直到早輪我男朋友都竟然同我講佢個心入面仲有少少刺。頂~~~~我都明﹐俾個老友撬牆腳係好傷嘅事但係最弊嘅就係我現任男友嘅前度女友係我同學呢。你咁講咁我點﹖我真係極之極之極之唔開心﹐同咗佢一齊咁耐(已經去到諗住結婚嘅階段)﹐你依家竟然同我講D咁嘅嘢﹖ :x

所以話呢, 男人的內心世界真係好復習, 我和他本來plan左明年結婚ka....
:?: 依家就變成咁....佢hurt得我好深, 我有陰影呀....無勇氣再拍拖啦.....
依家仲不付責任要我照顧他女朋友(my best friend)....有無仲離譜D呀 :shock:

咁都duck!? :x :x 佢想你點"照顧"法ar? :o

PostPosted: 2004-05-29 12:20 
Small Potato

I WIN,

你叫佢食X喇﹐你問佢知唔知咩叫?飽食遠揚?﹖咩叫?始亂終棄?﹖唔識叫佢查字典﹐你無義務亦無責任幫佢﹐至於你個friend﹐佢又唔係唔知你地之前D嘢﹐佢仲好意思叫你安慰佢﹖大家見下面吹下水無咩問題﹐照顧囉喎﹖sorry,真係做唔到咁大方。

PostPosted: 2004-05-29 14:29 

姨媽:

有冇得預先登記啊? 好似老人院, 未夠歲數, 但預先登記... 如果唔係, 唔知排期要幾耐呢?

PostPosted: 2004-05-29 16:07 
Gold
Gold

PockyG wrote:
姨媽:

有冇得預先登記啊? 好似老人院, 未夠歲數, 但預先登記... 如果唔係, 唔知排期要幾耐呢?

你哋咁 [後生] 就諗到咁灰係唔得架!你哋啲感情問題真係小兒科囉!分咗手就話唔再拍拖?咁容易放棄,點出嚟行走..."cabin" 呀? :mrgreen:

PostPosted: 2004-05-29 16:28 
New Comer
New Comer

咁但係一但俾人hurt完,對感情真係睇得好灰,覺得無一個男人靠得住,任佢點對你山盟海誓,一旦變心,就什麼都沒有 :arrow:
我而家仲好憎d第三者 :evil: 想見一個,kill 一個

PostPosted: 2004-05-29 17:01 
Gold
Gold

lulu wrote:
咁但係一但俾人hurt完,對感情真係睇得好灰,覺得無一個男人靠得住,任佢點對你山盟海誓,一旦變心,就什麼都沒有 :arrow:
我而家仲好憎d第三者 :evil: 想見一個,kill 一個

所以咪話依家啲小朋友似[温室的小花] 囉!

一個人應該 咩事都 [拿得起,放得低], 生活先至可以多姿多彩嘛!呢個男人唔得,咪下一個囉!至緊要仲有人追....咪慢慢嚟慢慢揾囉!次次拍拖就諗住結婚生仔、白頭到老,揾阿誰同你拍吖?
每一個人都必需經過幾段情先至會長大成熟!個天要你攞經驗,訓練自己日後嘅處事待人態度.....係必經之路嚟架!

山盟海誓....男女拍拖時就一定會講架啦!...例牌菜嚟啫!喺床上講得仲多!拍拖嘅時候冇講,你先至驚呀!或者拍拖時唔講,分咗手先至嚟講....果啲先至可怕!

PostPosted: 2004-05-29 22:32 
Newbie
Newbie

蚊菁 wrote:
沉默是金 wrote:
力作﹐

你想死呀﹖咁話姨媽﹖因住同姨媽飛佢俾hard time你你就真係死不如生嘞~~

I WIN,

我個故事同你有少少相似喇﹐唔同嘅係我現任男朋友個前度女朋友同咗佢最好嘅朋友一齊﹐我男朋友hurt到死﹐直到早輪我男朋友都竟然同我講佢個心入面仲有少少刺。頂~~~~我都明﹐俾個老友撬牆腳係好傷嘅事但係最弊嘅就係我現任男友嘅前度女友係我同學呢。你咁講咁我點﹖我真係極之極之極之唔開心﹐同咗佢一齊咁耐(已經去到諗住結婚嘅階段)﹐你依家竟然同我講D咁嘅嘢﹖ :x

所以話呢, 男人的內心世界真係好復習, 我和他本來plan左明年結婚ka....
:?: 依家就變成咁....佢hurt得我好深, 我有陰影呀....無勇氣再拍拖啦.....
依家仲不付責任要我照顧他女朋友(my best friend)....有無仲離譜D呀 :shock:

咁都duck!? :x :x 佢想你點"照顧"法ar? :o

我個EX話同她講得好清楚, 但她就覺得唔清楚, 仲成日哭住話"我跟本就係代替品", 仲話呢排成日發惡夢話我和我EX夾埋"蝦"她喎, I think她開始"short short ", 我EX叫我睇住她law, 我依家真係好煩呀 :shock: ....佢兩個的電話我都不想聽,知到她無事就算lu :?

PostPosted: 2004-05-29 22:37 
Newbie
Newbie

lulu wrote:

係啦, 我都覺得無一個男人靠得住,山盟海誓???,同你一齊果陣咪嘜都得law,一旦變心,就........唉! :? 變左另一個人lu, 就好似咁 :arrow:
所以自己先至係最靠得住, hehe :wink:

PostPosted: 2004-05-29 22:40 
Newbie
Newbie

PockyG wrote:
姨媽:

:( 唔係嘛???? 又多個人對姨媽的"姑婆屋"有興趣????

PostPosted: 2004-05-29 23:01 
Gold
Gold

我個EX話同她講得好清楚, 但她就覺得唔清楚, 仲成日哭住話"我跟本就係代替品", 仲話呢排成日發惡夢話我和我EX夾埋"蝦"她喎, I think她開始"short short ", 我EX叫我睇住她law, 我依家真係好煩呀 :shock: ....佢兩個的電話我都不想聽,知到她無事就算lu :?

嘩!條女真係開始有問題喎!你都係叫你嘅 EX唔好再揾你啦!
條女開始疑神疑鬼嘞!如果俾佢知道個BF仲揾你...悲劇有可能會發生架喎!

佢哋倆個人嘅事都係由佢哋自己解决吧啦!唔好 get involved ar! (nonono)

PostPosted: 2004-05-30 1:11 
Newbie
Newbie

Auntie wrote:

嘩!條女真係開始有問題喎!你都係叫你嘅 EX唔好再揾你啦!
條女開始疑神疑鬼嘞!如果俾佢知道個BF仲揾你...悲劇有可能會發生架喎!

佢哋倆個人嘅事都係由佢哋自己解决吧啦!唔好 get involved ar! (nonono)

姨媽真係言之有理, I WIN都係聽從姨媽教悔, 遠離佢地兩個好D, 費事自找麻煩呀! :?
仲要係越遠越好....... :shock: 最好永永遠遠......
:P~ 依家唔理佢地咁多lu,
反正姨媽都肯share間"姑婆屋"比我住 :wink:

Post new topic Reply to topic  [ 42 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 8 hours