魚翅空中服務員討論區

一個讓大家暢所欲言的地方
It is currently 2019-12-11 3:26

All times are UTC + 8 hours

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: 賭大細
PostPosted: 2007-07-27 1:38 
Newbie
Newbie

踏入第五年,愈來愈缺乏安全感.同一個人一齊咁耐,花0既心血,時間,精力已經不能精確細算.近呢幾個月,我成日都有賭大細0既感覺:
第一鋪(年),小試牛刀,放一半心落去,輸左都可以翻轉頭...過到關,好開心,覺得手風順,兩個人夾到,第二鋪(年),再放多d心落去.如是者,玩到就快第五鋪(年),我放係賭台上0既錢愈來愈多,一輸就好傷.未至於會死,不過有排都唔敢再賭.突然好怕,自己買唔中,搵錯左個男人.

我放左好多心機做好女朋友呢個位.不過男人就係衰,得寸進尺,以為你咩都無所謂,話晒事.我知道佢覺得我唔似以前咁熨貼,無咁聽話.佢對我唔係唔好,不過總係我對佢好0的,其實個心會桔住桔住,講過好幾次呢d問題,過一陣又back to square one.我成日諗會唔會有一日自己會爆,不過忍下忍下,又忍左5年.

可能因為比左好多出去,真係好怕收唔番. 如果人對人0既好係有限度,我估我已經用晒係佢身上.怕跌0既人原來唔係好適合認真拍拖..

Post subject:
PostPosted: 2007-07-28 2:09 
Gold
Gold

Quit
Sales
Team

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 8 hours